• Sistemi za kontrolu objekta

   

  Image II dolazi sa 16 , 24 ili 32 proširive relejne kutije koristeći komplete 8 modula Relejni izlaz za potpunu kontrolu svih funkcija u objektu, uključujući i analognih 0 do 10 Volt izlaza za promenljive brzine ventilatora i zatamnjivanjem svetlosti .

  Uređaj čuva sve podatke tokom čitavog perioda raste i može biti opozvan u bilo koje vreme , a onda se vidi u grafičkom obliku na svom ekranu u boji. Image II  je dizajniran za upotrebu u brojlera , kokica , odgajivači , lejere.

   

   

  Image II  programi su dizajnirani specijalno za vaše potrebe . To je jedan sistem kontroler za potpunu kontrolu klime , hrane silosa ili serija za merenje težine živine i brojenje jaja .

  Image II  je dizajniran da radi sve vrste ventilacionih sistema , uključujući statičkom pritisku , vlažnosti, temperature i CO2 . Temperature i težina krive su standard za izračunavanje minimalne ventilaciju . Image II  može biti povezan na centralni računar za daljinsko upravljanje i može pristupiti sa Interneta . Radi pod Windovs CE i uključuje USB port za lako ažuriranje i prenos informacija .

Translate »